O nama

LA LOG jedna je od najvećih logističkih kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji. Osiguravamo da sva vaša roba uvijek na vrijeme stigne do odredišta. Bilo da se radi o destinacijama u Hrvatskoj ili Europi, članovi našeg logističkog tima i odgovorni vozači osiguravaju da vaša roba sigurno stigne na cilj. 

Tijekom godina iskustva shvatili smo kako je za vrhunsku uslugu nužna dobra komunikacija, stoga su naša vozila opremljena suvremenim sustavom satelitskog praćenja i navigacije. Ovakav napredni sustav omogućuje nam da u svakom trenutku vidimo gdje se nalazi vaša roba, čime i vama možemo ponuditi da sami pratite status svoje pošiljke.

Odgovorno poslovanje jedno je od temeljnih odrednica našeg poslovanja. Svjesni važnosti odgovornog ponašanja prema okolišu, većinu naših vozila opremili smo motorima najvišeg EURO (ekološkog) standarda, u skladu s normama EU-a, čime pridonosimo očuvanju okoliša.

Potvrdu poštivanja najzahtjevnijih standarda potvrđuju i međunarodno priznati certifikati: ISO 14001 za učinkovit sustav upravljanja okolišem, ISO 9001 za sustav upravljanja kvalitetom te odnedavno IFS Logistics koji jamči sustav upravljanja sigurnošću hrane i poslovanja u procesima transporta i distribucije. O usmjerenosti na vrhunsku kvalitetu usluga, uz spomenute certifikate te primjenu HACCP sustava, govori i činjenica da posebnu pozornost polažemo na čistoću i održavanje vozila, čemu uvelike pridonose vlastita praonica i mehaničarska radionica.

Svjesni smo da je naša snaga u ljudima, stoga veliku pažnju pridajemo odabiru i razvoju zaposlenika. Dugogodišnji radni staž u La Logu velikog broja naših zaposlenika govori o činjenici da osiguravamo stabilno i poticajno radno okruženje te mogućnost profesionalnog razvoja. Ulaganje u zaposlenike i njihovu edukaciju sastavni je dio našeg pristupa ljudima, a rezultati toga se očituju u uspješnom poslovanju i dugoročnim partnerstvima.

Naš tim osigurava da vaša roba sigurno i na vrijeme stigne na cilj