Usluge

LA LOG obavlja usluge prijevoza pošiljaka, odnosno robe, od onih najmanjih do pošiljaka za koje je potrebno nekoliko velikih vozila na istome mjestu u istome danu.

 

LA LOG može organizirati prijevoz vaše robe na čitavom europskom tržištu, a za narudžbe poslane 48 sati prije utovara jamčimo postavljanje odgovarajućeg vozila na utovar bilo gdje u Europi. Za postavljanje odgovarajućeg vozila na utovar bilo gdje u Hrvatskoj narudžbu trebate poslati svega 24 sata prije utovara.


Stručan tim La Loga na usluzi vam je 24 sata dnevno. Zahtjeve za transportom možete napraviti tijekom dana, ali i noću putem naše web stranice. Naši učinkoviti i profesionalni logističari uvijek su na raspolaganju kako bi saslušali vaše potrebe i želje te organizirali najbrži i najekonomičniji prijevoz vaše robe.

 

Također, uvijek znamo gdje se vaša roba u određenom trenutku nalazi. Sustavi traženja i praćenja ugrađeni u naša vozila omogućavaju nam da vas informiramo o stanju vaše pošiljke kad god vi to poželite.


TRAnsport

Naš impresivan vozni park koncipiran je na način da ispuni sve potrebe naših klijenata i partnera. Vozila vodećih europskih proizvođača, koja čine naš vozni park, jamac su visoke razine kvalitete i funkcionalnosti, a naš iskusan i stručan tim osigurava cjelovitu i kvalitetnu uslugu prijevoza.


distribucija

Iznimno smo ponosni na činjenicu da smo od 2012.  godine aktivno krenuli s pružanjem usluga distribucije našim klijentima u segmentu hladnog lanca širom Hrvatske. Riječ je o transportnom procesu kojim klijentima osiguravamo dopremu pošiljke "od vrata do vrata", omogućavajući im da se istovremeno potpuno usredotoče na svoju osnovnu djelatnost.


kapilarna distribucija

Osim prijevozničkih usluga koje obavljamo našim vozilima, možemo organizirati i realizirati distribuciju pošiljaka u hladnom lancu manjim vozilima (bruto nosivosti od 1,5 do 5 t) do krajnje destinacije u gradovima i manjim mjestima širom Hrvatske.


SKLADIŠTENJE

Uz prijevozničke nudimo i usluge skladištenja robe koje podrazumijevaju pravilno rukovanje u kontroliranim temperaturnim uvjetima (hlađenim i duboko smrznutim) prema HACCP normi. Skladištenje osiguravamo u Zagrebu i Splitu pri čemu se kapacitet skladišta prilagođava potrebama klijenta. Uz ova dva skladišta koristimo i šest 'platformi' (Bjelovar, Dubrovnik, Đakovo, Rijeka, Pula i Zadar). U manipulaciji se koristi suvremeni WMS sustav (Warehouse Management System) koji omogućuje kontrolu svih logističkih procesa u skladištu.


Pranje i dezinfekcija vozila

Dokaz naše brige o čistoći i održavanju vozila je vlastita automatska praonica vozila u krugu našeg sjedišta u kojoj se godišnje opere čak 8.000 kamiona. Pri tome posebnu pažnju pridajemo okolišu: koristimo sredstva za pranje koja su prihvatljiva za okoliš, uzorke vode redovito kontrolira Zavod za javno zdravstvo, a posjedujemo i vlastiti separator za otpadnu vodu. Zahvaljujući tome i našem stručnom timu, našim klijentima pružamo i usluge pranja i dezinfekcije vozila.